×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Samsung Galaxy A52s 5G (6GB/128GB) Violet

Κωδικός προϊόντος: YO-823
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Samsung Galaxy A52s 5G (6GB/128GB) Violet

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Τιμή Πώλησης-Προσφοράς 322,00 €

Κανονική Τιμή: 354,20 €

Ή
Ρωτήστε μας
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Φοβερή οθόνη, εξαιρετικά ομαλή κύλιση

Ζήσε μία πληρέστερη οπτική εμπειρία με την μεγάλη, επίπεδη και συναρπαστική οθόνη Infinity-O 6.5” FHD+ sAMOLED του Galaxy A52s 5G. Το mobile gaming γίνεται ακόμα καλύτερο, με τον εξαιρετικά ομαλό ρυθμό ανανέωσης των 120Hz, για μοναδική εμπειρία ομαλής κύλισης και ατελειώτες ώρες παιχνιδιού.

design

Ξεπέρασε τα όρια!

Το σύστημα τετραπλής κάμερας του Galaxy A52s 5G ανεβάζει την ευκρίνεια και τη σταθερότητα σε άλλο επίπεδο. Απόκτησε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση στην κύρια Multi-Role κάμερα 64MP F1.8 (AF) με OIS για καθαρές φωτογραφίες όλη την ημέρα. Επέκτεινε τη γωνία θέασης με την κάμερα Ultra Wide 12MP F2.2 (FF). Προσάρμοσε την εστίαση με την κάμερα βάθους 5MP F2.4 (FF) και πλησίασε στη λεπτομέρεια με την κάμερα Macro 5MP F2.4 (FF). Αξιοποίησε τις λειτουργίες Single Take και Night Mode για πιο καθαρές, πιο ζωντανές φωτογραφίες, καθώς και την εμπρόσθια κάμερα των 32MP για να βελτιώσεις τις selfie σου - και όχι μόνο!

camera specs

Fun Mode

Δοκιμάστε τους δημοφιλείς φακούς Snapchat που είναι ενσωματωμένοι στην κάμερα του Galaxy A52s 5G. Με τη λειτουργία διασκέδασης, μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα AR για να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες και τα κλιπ σας και να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης πριν τραβήξετε τη στιγμή.

fun mode

Εξαιρετικά ευρεία κάμερα, εξαιρετικά ευρείες εμπειρίες

Παρόμοια με την ανθρώπινη όραση, η Ultra Wide Camera 12MP βλέπει τον κόσμο με γωνία θέασης 123 μοιρών, προσθέτοντας περισσότερη προοπτική σε ό, τι τραβάτε.

ULTRA WIDE camera

Η Macro Camera δίνει προσοχή στις μικροσκοπικές λεπτομέρειες

Πλησιάστε την συσκευή σας και αναδείξτε τις εξαιρετικά λεπτές λεπτομέρειες στην εικόνα σας. Εφαρμόζει φυσικό εφέ bokeh στις φωτογραφίες σας, επιτρέποντας στο θέμα σας να ξεχωρίζει από το φόντο.

macro camera

Μπροστινή κάμερα υψηλής ανάλυσης, σούπερ σταρ selfies

Η μπροστινή κάμερα 32MP του Galaxy A52s 5G τραβάει καθαρές, υψηλής ευκρίνειας selfies όλη την ημέρα. Και με το εφέ bokeh να θολώνει απαλά το φόντο, το πρόσωπό σας ξεχωρίζει.

selfie camera

Ζήσε την εμπειρία του 5G

Απόλαυσε ασύλληπτες ταχύτητες downloading και uploading, μπορείς να κατεβάζεις μία ολόκληρη τηλεοπτική σειρά σε λίγα δευτερόλεπτα ενώ η ζωντανή ροή αθλητικών αγώνων είναι εξαιρετικά ομαλή σαν να ήσουν στο… γήπεδο, και παρακολούθησε περιεχόμενο από υπηρεσίες video streaming χωρίς καθυστερήσεις ή κολλήματα. Συνδέσου με το μέλλον, σήμερα!

5G CONNECTION

Μπαταρία δύο ημερών

Η μπαταρία 4.500mAh (τυπ.) σου δίνει περισσότερο χρόνο για να κάνεις ό,τι πραγματικά αγαπάς: streaming, sharing, gaming και πολλά άλλα. Η διαχείριση ισχύος της AI εντοπίζει και προσαρμόζεται στις συνήθειες χρήσης του smartphone σας για μακροχρόνια ισχύ. Και με έως και 25W Super Fast Charging, το Galaxy A52s 5G φορτίζει πλήρως και γρήγορα.

battery life

Φοβάσαι το νερό;

Το Galaxy A52s 5G διαθέτει πιστοποίηση IP67 που το καθιστά ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό. Αντέχει βύθιση σε έως και 1 μέτρο γλυκού νερού για 30 ολόκληρα λεπτά, ώστε να μπορείς να το στεγνώσεις και να συνεχίσεις να παίζεις, να τραβάς φωτογραφίες και να παρακολουθείς βίντεο χωρίς άγχος.

water resistance

Υψηλή απόδοση με Game Booster

Απαλλάξου από κάθε τι που αποσπά την προσοχή σου και ανέβασε επίπεδο στο παιχνίδι σου με ένα ειδικό περιβάλλον εργασίας χρήστη και ένα εύχρηστο μενού. Το Frame Booster δίνει στα γραφικά ομαλή, ζωντανή κίνηση. Και το παιχνίδι είναι στα καλύτερά του, καθώς το Game Booster μαθαίνει τις συνήθειες σου, βελτιστοποιώντας τη μπαταρία, τη θερμοκρασία και τη μνήμη.

game booster

One UI 3 και Samsung Knox


Απόλαυσε ομαλή κίνηση και υπέροχο σχεδιασμό με το One UI 3. Βελτιστοποιήθηκε για οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης και σου επιτρέπει να εστιάζεις σε ό, τι έχει σημασία με έναν άνετο και διαισθητικό τρόπο. Παράλληλα, σου επιτρέπει να προσαρμόσεις το smartphone σου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου και να απολαύσεις πλήρως την άνετη Galaxy εμπειρία. Προ-εγκατεστημένο στο smartphone σου, το Samsung Knox προστατεύει τη συσκευή σου από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσεις.

Samsung Knox

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: YO-823
Βάρος (Kg) 0.189
Κατασκευαστής Samsung
Διαθεσιμότητα Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
MPN SM-A528B/DS
Κορυφαίο Σε Πωλήσεις ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΜΕΣΑ !
Τιμή Πώλησης-Προσφοράς 322
Sim Dual Sim
Ανάλυση Κύριας Κάμερας Macro 5MP, Αισθητήρας Βάθους 5MP, Ευρυγώνιος 64MP, Υπερευρυγώνιος 12MP
Χρώμα Black
Δίκτυο Σύνδεσης 5G
Συνδεσιμότητα 3.5mm Jack, Bluetooth, NFC, USB-C, Wi-Fi
Aποθηκευτικός Χώρος 128 GB
Λειτουργικό Σύστημα Android
Πυρήνες Επεξεργαστή 1+3+4
Μνήμη RAM 6GB
Ίντσες Οθόνης 6,5 "
Τύπος Οθόνης Super AMOLED
Εγγύηση Αντιπροσωπείας 2 έτη
Ανάλυση Selfie Κάμερας Ευρυγώνιος 32MP
Τύπος SIM Nano-Sim
Οθόνη Αφής Ναι
Αξιολογήσεις
Ερωτήσεις για το προϊόν

Ερωτήσεις για το προϊόν

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις
Ετικέτες

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα